Näin kirjoittaa Isoveli tarjoamansa Ilmaisen Sähköpostin Liittymisehdoissa (siellä melko lopussa, aikamoisen vierityksen takana):

"Lähettämällä, liittämällä tai esittämällä sisältöä asiakas myöntää Googlelle pysyvän, peruuttamattoman, maailmanlaajuisen, rojaltivapaan ja ei-yksinomaisen oikeuden jäljentää, mukauttaa, muokata, kääntää, julkaista, esittää ja levittää julkisesti mitä tahansa asiakkaan Palveluissa tai niiden kautta lähettämää, liittämää tai esittämää Sisältöä.

Tämä käyttöoikeus on tarkoitettu siihen yksinomaiseen tarkoitukseen, että Google voi esittää, levittää ja markkinoida Palveluja, ja se on kumottavissa määrättyjen Palvelujen osalta niiden Lisäehdoissa määritellyin tavoin. "

Tämä tarkoittaa, että ehto on Hyödyllinen & Harmiton. Voit käytellä Isoveljen tarjoamia sovelluksia aivan luottavaisesti. Isoveli näkee sinut joka tapauksessa, joten voit luottavaisesti käytellä Isoveljen tarjoamia sovelluksia.  Isoveli käyttää antamaasi tietoa Oikein.

1260449018_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva: Suositut keskustelut. Kaikki fiksut ja pätevät ovat mukana Suosituissa keskusteluissa. Oletko sinä? Lähde: ruutukaappaus Isoveljen Palveluista.

"Uuskielessä on muuan sana... en tiedä, tunnetko sitä: ankkapuhe. Se tarkoittaa ankan kaakatusta. Mielenkiintoisimpia niistä sanoista, joilla on ristiriitainen merkitys. Jos sitä käytetään vastustajasta, se on loukkaus; milloin se sanotaan jollekulle, jonka kanssa on yhtä mieltä, se on kehumista." (Lähde: kysy tarkemmin Isoveljeltä)

Luulenpa, että edellä on aika paljon ankkapuhetta.

Creative Commons License
Tämä teos jonka tekijä on Juha Kämäräinen on lisensoitu Creative Commons Nimeä- Tarttuva 1.0 Suomi lisenssillä.